Henkilötietojen käsittely

Tilaamalla tuotteitamme sinusta tulee Elektro Elco AB:n asiakas. Asiakasrekisteri sisältää tiedot tilauksestasi sekä ne yhteystiedot, jotka olet itse antanut. Henkilötietoja käytetään palvelujen/toimitusten, tietojen sekä Elektro Elco AB:n tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, asiakasanalyysiin sekä tiettyihin tilastoihin, asiakasarviointiin ja laadun-varmistukseen. Nämä seikat pitää hyväksyä, jos haluaa olla Elektro Elco AB:n asiakas.

Henkilötietojasi voi käsitellä myös ns. tietosuojavaltuutettu, joka on avuksi kommunikoidessamme kanssasi. Tietosuojavaltuutettu käsittelee tietoja vain siinä tarkoituksessa, mitä varten henkilötietojasi on kerätty.

Elektro Elco AB säilyttää tietojasi niin kauan kuin olet yrityksemme asiakkaana plus ylimääräiset 36 kuukautta yllä mainittuja tarkoituksia varten. Tämän jälkeen ne säilytetään erilaisia oikeudellisia vaatimuksia, kuten kirjanpitolaki, varten. Lopulta henkilötiedot hävitetään.

Henkilötietojesi käsittely Elektro Elco AB:n asiakastietokannassa perustuu tilaussopimukseen, oikeudellisiin velvoitteisiin ja oikeutettuun etuun. Oikeutettujen etujen vuoksi käytämme tietojamme esim. viestimällä sinulle sen mukaisesti mitä olet ostanut.

Henkilötietojen käsittelystä vastaa Elektro Elco AB. Sinulla on oikeus saada tietää veloituksetta mitä henkilötietoja sinusta esiintyy liiketoiminnassamme. Jos joku sinuun liittyvä tieto on mielestäsi väärä tai harhaanjohtava, ilmoita asiasta välittömästi.

Jos et halua, että tietojasi käytetään markkinointitarkoitukseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Puh: +46 036-290 60 00
Postiosoite: Elektro Elco AB, Tallvägen 5, 564 35 Bankeryd , Sweden
Sähköposti: info@elco.se     

Kaikki henkilötietojen käsittelymme on tietosuojalainsäädännön säännösten mukaista. Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, katso tietosuojakäytäntömme tästä linkistä.