Luettelot

Täältä löydät meidän viimeisimmän LED-luettelon ja esitteet. Luettelosta löytyvät LED-valaisimet, LED-valonauhat, LED-lamput ja -polttimot, ohjamimet ja tarvikkeet. Siitä löytyy myös tuotteiden tekniset tiedot ja paljon kuvia antamaan inspiraatiota. Voit selata niitä digilehtenä tai ladata PDF-tiedostona laitteellesi.


Tuoteluettelo

Hide-a-lite Tuoteluettelo

Tuoteluettelo 2017

Kattava luettelo tuotteistamme.

Selaa luetteloa | Tilaa luettelo


Esitteet

Esitteistä löydät kaikki uusimmat LED-valaisinmallit ja muut tuoteuutuudet.

Hide-a-lite Uutuudet esite

Uutuudet 2017:2

Syksy on täällä, ja meillä Hide-a-litella se tarkoittaa monia uusia tuotejulkistuksia. Olemme kehittäneet koko joukon uusia tuotteita keskittyen kolmeen perusarvoomme: tekniikka, tyyli ja toimivuus.

Lataa PDF | Selaa

Hide-a-lite Uutuudet esite

Uutuudet 2017:1

Kevään uutuudet ovat täällä. Olemme julkistaneet koko joukon uusia LED-valaisimia, joiden painopisteinä ovat kolme perusajatustamme: tekniikka, tyyli ja muotoilu.

Lataa PDF | Selaa

Hide-a-lite Uutuudet esite

Valo ja kokemus

Valo ruokkii luovuuttamme, lisää turvallisuutta ja antaa voimaa sekä toivoa. Se on aina kokemus. Tutustu Valo ja kokemus -suunnitteluoppaaseen.

Lataa PDF | Selaa

Hide-a-lite Uutuudet esite

Uutuudet 2016:2

Syksy on täällä ja voimme ylpeänä esitellä joukon uutuuksia.Täysin uusi Optic on valaisinperhe kehittyneellä heijastintekniikalla, matalalla rakenteella, mekaanisella häikäisynpoistolla sekä erittäin hyvällä värintoistokyvyllä. Toinen merkittävä uutuus on Globe-kattovalaisin, johon on tarjolla myös valikoima tarvikkeita ulkonäön ja toimintojen muuttamiseksi.

Lataa PDF | Selaa

Hide-a-lite Uutuudet esite

Uutuudet 2016:1

Kevään tuoteuutuuksien yhteydessä toivotamme tervetulleeksi kaksi uutta tuoteperhettä, mukaan lukien uusvanhan suosikin merkittävästi päivitetyllä suorityskyvyllä, Bright Eye:n. Laajennamme myös jo valmiiksi kattavaa valikoimaamme LED-valonauhoissa sekä asennusprofiileissa uusilla varianteilla tarjotaksemme sinulle lisää mahdollisuuksia. Inspiroidu!

Lataa PDF | Selaa