TukkuliikkeetAhlsell

Ahlsell

Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita. Kattavan toimipaikkaverkoston ja tehokkaan logistiikkamme ansiosta olemme vahva kumppani sekä asiakkaille että tavarantoimittajille.

Löydä lähin Ahlsell
 

Katso varastovalikoima (PDF)
 Rexel

Rexel

Rexel Finland Oy on innovatiivinen, johtava sähkömateriaalin jakelija Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman asiakaslähtöisiä ratkaisuja sähkömateriaalin jakeluun ammattilaisasiakkaillemme, energiasäästöratkaisuja rakennuksiin ja teollisuuteen sekä uusiutuvan energian ratkaisuja.

Löydä lähin Rexel
 

Katso varastovalikoima (PDF)Onninen

Onninen

Onninen toimittaa LVI-, sähkö-, kylmä- ja teräsalan tuotteita ja palvelu-kokonaisuuksia muun muassa talonrakentamiseen, infrarakentamiseen, teollisuuteen sekä alan jälleenmyyjille. Materiaalihuollon kokonaisratkaisut ovat osa tarjontaamme.

Löydä lähin Onninen
 

Katso varastovalikoima - Onninen (PDF)
 


Elfin

Elfin

Voimakkaasti laajentunut Elfin on Suomen suurin sähköurakoitsijoiden yhteenliittymä ja tarjoaa laadukkaiden sähköalan tuotteiden lisäksi asennus- ja huoltopalveluita. Sähköurakoitsijat saavat Hide-a-liten LED-valaisimet kilpailukykyiseen hintaan Elfin-ketjun jäsenliikkeiden valikoimasta.

Vieraile Elfin-sivustolla
 

Katso varastovalikoima (PDF)
   SLO

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti verkossa ja 36 toimipisteessä Suomessa.

Löydä lähin SLO
 

Katso varastovalikoima (PDF)