VALAISTUS - Kylpyhuone & sauna

- Luo valaistuksella rentouttava tunnelma -

Kylpyhuone ja sauna ovat tiloja, joissa voi irrottautua arkipäivän stressistä ja rentoutua viikonloppuisin. Himmennettävillä LED-valoilla ja huolellisella sijoittamisella saadaan aikaan oikeita kylpylätunnelmia! Kylpyhuonevalikoimaamme sisältyy perinteiset LED-alasvalot ja LED-valonauhat. Saunan valaistus onnistuu sinne sopivilla LED-spoteilla ja LED-valokiskoilla.
  • Kylpyhuoneen valaistus
  • Kylpyhuoneen LED-valaistus

SUUNNITTELE VALAISTUS HUOLELLA

Meillä on laaja valikoima LED-kattovaloja, jotka antavat hyvän yleisvalaistuksen kylpyhuoneeseen, sekä kiinteitä että suunnattavia. Himmentimen käyttö kylpyhuoneessa on erittäin suositeltavaa pehmeän ja miellyttävän LED-valaistuksen aikaansaamiseksi. Varaa hieman lisäaikaa LED-valaisinten ohjauksen suunnitteluun, päätös jota et tule katumaan! Jakamalla LED-valaistuksen eri ryhmiin voit vaihdella valaistusta vieläkin enemmän.

OIKEA IP-LUOKKA

Muista käyttää märkätiloissa oikean IP-luokituksen LED-valaisimia. Löydät luokituksen tuotteen tiedoista. Lisätietoja IP-luokituksesta on tukisivuilla.

Kuvissa olevat tuotteet

  • Saunan valaistus
  • Saunan LED-valaistus
  • Saunan LED-spotit

LED-VALAISTUS SAUNAAN

Saunan valaisimiksi on valittava korkeisiin lämpötiloihin soveltuvia LED-valaisimia. Saunaan saa tyylikästä ilmettä seinien lähelle kattoon sijoitetuilla epäsuorilla LED-valaisimilla tai kuviolla keskellä tilaa. LED-valaisimia ei kuitenkaan pidä sijoittaa suoraan kiukaan yläpuolelle.

SAUNAAN SOPIVAT LED-VALOKISKOT

Tunnelmaa voi korostaa myös lauteiden alle tai selkänojan taakse sijoitetulla epäsuoralla LED-valaistuksella. Saunaan tarkoitettuja LED-valaisimia ovat pienet spotit ja yhteenkytkettävät valokiskot. Heatspot Kit ja Heatline tuottavat kauniin lämpimän sävyisen LED-valon ja luovat miellyttävää tunnelmaa saunaasi.

Kuvissa olevat tuotteet

  • Kylpyhuoneen valaistus
  • Kylpyhuoneen LED-valaistus
  • Kylpyhuoneen valaisimet
  • Kylpyhuoneen valot

EPÄSUORA VALAISTUS

Kun alaslasketun katon taakse sijoitetaan LED-nauha, saadaan seinälle luotua pehmeä, epäsuora valaistus. Tämä täydentää LED-alasvaloja hienosti jos käytössä on vähän kattotilaa, mutta toimii myös koristeellisena efektinä. LED-valolistoihin on saatavana eri värilämpötiloja ja jopa RGB-värit sitä haluaville (RGB ei kuitenkaan tuota lämmintä valkoista väriä).

Kuvissa olevat tuotteet

  • Kylpyhuoneen valot

SUIHKUTILAN VALAISTUS

Voit sijoittaa LED-alasvaloja myös suihkutilaan, mutta huomioi vaadittava IP-luokitus sekä vältä asentamasta LED-valaisinta suoraan katosta riippuvan suihkusuuttimen päälle.

Kuvassa oleva tuote

LISÄÄ KUVIA GALLERIASTAMME

Suurenna kuvaa klikkaamalla