VALAISTUS - Julkiset tilat

- Kaikki projektisi valot -

Valolla on loputon määrä erilaisia ulkomuotoja. Valo voi muuttaa sekä kaunistaa ympäristöjä ja kokemuksia, luoda turvallisuutta, tunteita ja uusia tiloja. Valo on monella tapaa kiehtova ilmiö. Olipa visiosi ja projektisi millainen tahansa, olet tervetullut hyödyntämään valaistussuunnittelijoista ja asiantuntevista myyjistä koostuvan projektiryhmämme ohjeita ja neuvoja.
 • Ravintolan LED-valaistus
 • Ravintolan LED-valaistus
 • Ravintolan LED-valaistus

RAVINTOLA

Makuaistin lisäksi syömme muillakin aisteillamme, erityisesti silmillämme. Käyntikokemukseen ravintolassa vaikuttavat maku, miljöö ja valaistus. Kun kiinteistöön luodaan tila, viihtyisä tunnelma ja oikeanlaiset puitteet, kokonaisvaikutelmasta tulee parempi, viihtyisämpi ja kestävämpi. Seurueen tunnelma ja ruoan maku paranevat, kun kaiken kruunaa oikeanlainen valaistus.

RAVINTOLA EL GORDO

Ravintola El Gordon tavoitteena oli luoda lämpimällä ja kodikkaalla valaistuksella huonemainen tunnelma muuten karkeaan ja ilmavaan toimitilaan. Ravintola teki tiivistä yhteistyötä Mood Studion sisustustoimiston ja Hide-a-liten kanssa, jolloin iso osa valaistuksesta pystyttiin integroimaan sisustukseen.

 • Toimiston ja työympäristön LED-valaistus
 • Toimiston ja työympäristön LED-valaistus
 • Toimiston ja työympäristön LED-valaistus

TOIMISTO JA TYÖYMPÄRISTÖ

Toimistossa keskittymisen, luovuuden ja uusien ideoiden on tultava toimeen rutiinien, kokousten ja ihmisten kanssa. Pysyäksemme pirteinä ja tarkkaavaisina koko työpäivän, tarvitaan valaistus, joka helpottaa keskittymistä ja virkeänä pysymistä sekä samalla toivottaa tervetulleiksi uudet asiakkaat ja yhteistyön. Lisäksi toimistossa on hyvä olla näkökykyä stimuloivia ympäristöjä, joissa on himmennetty valo ja rauhallinen tunnelma, sillä ne tarjoavat tärkeän mahdollisuuden lepoon ja palautumiseen.

EPIDEMIC SOUND -TOIMISTO

Epidemic Soundissa ääni ja valo kulkevat käsi kädessä. Tehtävänä oli luoda ei-perinteinen toimisto ullakosta ja alapuolella sijaitsevasta panimosta. Projektista vastasi White Arkitekter, ja Hide-a-lite antoi neuvoja ja suoritti valaistuslaskelmat.

 • Myymälän ja kaupan LED-valaistus
 • Myymälän ja kaupan LED-valaistus
 • Myymälän ja kaupan LED-valaistus

MYYMÄLÄ

Päästä yksityiskohdat ja tuotteet oikeuksiinsa valaistuksella, joka korostaa myymälän luonnetta. Johdata asiakas myymälän läpi ja luo inspiroivia valaistuksia, jotka samalla muodostavat selvän opasteen kulkureitistä. Vaihtelevilla valon voimakkuuksilla, muuttuvilla valon väreillä ja erilaisilla valaistusperiaatteilla voidaan luoda mielenkiintoisia ja ilmeikkäitä tiloja, jotka nostavat tuotteet huomion keskipisteeksi.

THE INDUSTRY -MYYMÄLÄ

The Industryn sisustuksen tavoitteena oli karkea teollisuusmiljöö huippumoderneissa tiloissa. Laajaan LED-nauhojen ja profiilien valikoimaamme kuuluvien valolinjojen avulla pystyimme luomaan tunnelman, joka on aistittavissa heti ensisilmäyksellä. Projektin valaistussuunnittelusta vastasi Hide-a-lite.

 • LED-belysning Fasad
 • LED-belysning Fasad
 • LED-belysning Fasad

JULKISIVU

Toivota asiakkaat ja vierailijat tervetulleiksi inspiroivalla valoympäristöllä. Anna ensivaikutelman jättää pysyvä jälki jo ulkopuolella. Eräs pitkien ja pimeiden vuodenaikojen eduista on se, että valon ja luovien ratkaisujen avulla voi erottua pimeydessä ja vahvistaa imagoaan.

VOX HOTEL

VOX Hotel on ketjuihin kuulumaton hotelli Jönköpingin keskustassa. Täällä mitään ei ole jätetty sattuman varaan, ei varsinkaan aiempaa 70-luvulta peräisin olevaa julkisivua, joka oli valmistettu tummasta tiilestä ja metallilevyistä. Kun rakennus muutettiin toimistosta maailmanluokan tapaamispaikaksi, sen ulkokuorelle tehtiin messingin, julkisivukivien ja erityisesti valaistuksen avulla huomattava muodonmuutos, joka jo ulkopuolella antaa käsityksen hotellin sisätiloista. Hotellin valaistussuunnittelun toteutti sähkökonsultti Peo Ottosson.

LISÄÄ KUVIA GALLERIASTAMME

Suurenna kuvaa klikkaamalla